Over Manifesteervermogen

Manifesteervermogen heeft een missie: zichzelf en anderen naar steeds diepere niveau's van geluk, voorspoed en emotionele vrijheid brengen. Ga mee op avontuur naar de wereld achter de natuurwetten, waar een energetische basiscode schuilgaat, een universeel informatieveld die alles vastlegt wat was, is en zal zijn. Op ontdekking naar de kracht van jouw intenties en jouw mogelijkheden voor co-creatie met het Universum. Universele natuur(lijke) Wetten, zijn niet voor niets Universeel. Zet ze in. Ze werken ook voor jou.!

Momenteel maken we een transitie mee naar een nieuw tijdperk. Voor het zover is gaan we merkbaar van de ene crisis, naar de andere. Ook financieel. Ons spaargeld wordt steeds minder waard, de kosten voor alles steeds hoger. Steeds meer mensen raken hierdoor financieel in de problemen. Ons bestedingsvermogen wordt steeds minder en dat wat we opgebouwd hebben als buffer voor de toekomst wordt door de hoge inflatie steeds minder waard. Niets doen is geen optie. Bij de huidige hoge inflatie halveert je koopkracht in 5 jaar tijd(!). Laat jij het daarbij zitten? Of ga je mee op ontdekkingsreis om samen slimmer te worden.

In mijn zoektocht heb ik interessante medestanders ontdekt in het voor je laten werken van natuurwetten en energie. Ook omtrent financien en online ondernemen, deel ik op deze website leerzame informatie van medestanders. Ieder met een eigen insteek en een eigen manier. Bekijk voor jezelf wat jou resoneert. Dat is je weg om te gaan. Actief bezig zijn met het opdoen van kennis is op deze manier echt niet moeilijk, eng of ingewikkeld. Ik deel al mijn bevindingen graag je.

Liefs Noor

Hoe ik geld verdien

Jezelf begeven in de wereld van manifesteren, ondernemen of het opbouwen van vermogen, kan best een opgave zijn. Van nature ben ik echt een onderzoeker die overal diep induikt. Maar al te vaak zie ik voorkomen dat mensen uitkomen op platformen die niet betrouwbaar worden geacht. Mij wordt vaak de vraag gesteld: Noor, welke platformen raad jij aan?

Online zijn niet alle organisaties onafhankelijk. Op Manifesteervermogen, deel ik alleen diensten die ik zelf gebruik. Wil je mij supporter, dan kun je de links gebruiken op deze website. De acties die op deze website staan gelden alleen via de links op de website en zijn vaak tijdelijk. Uiteraard mag je deze wel doorsturen naar vrienden of familie.
Het gaat om zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt niets extra's en krijgt in de meeste gevallen zelfs meer als je via mij komt. Super bedankt alvast.!
Hierdoor kan ik gratis content aan blijven bieden voor jou en vele andere geïnteresseerden.
Manifesteervermogen is onafhankelijk en zal nooit druk op je uitoefenen om iets te kopen. In plaats daarvan geeft Manifesteervermogen je kennis en informatie, zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken.
Ons motto is: "Het maakt niet uit waar jij je kennis vandaan haalt of waar je aan de slag gaat om je dromen waar te maken. Kies voor een persoon en/of organisatie waar jij je prettig bij voelt."

Het is niet in het belang van Manifesteervermogen om bepaalde partijen naar voren te schuiven versus andere partijen.

Dus concreet:

• Alles wat Manifesteervermogen aanbiedt is onafhankelijk.

• Er wordt samengewerkt met partners.

• Op de website wordt gebruik gemaakt van affiliate links.