Hoe jij financiële onafhankelijkheid kunt manifesteren

Wil jij financiële onafhankelijkheid manifesteren? Hieronder volgen 5 stappen met tips voor jou om snel financiële onafhankelijkheid om je heen te manifesteren.

Kun je eigenlijk financiële onafhankelijkheid manifesteren?

Jazeker kun je dat.! De krachtige Wet van Aantrekking stelt dat soort soort aantrekt. Zonder uitzondering zul jij dus altijd datgene aantrekken waar je je aandacht aan schenkt. Deze natuurwet is ook van toepassing op zaken als je financiële status. Gebruik deze 5 onderstaande stappen om financiële onafhankelijkheid te manifesteren.

1.    Maak duidelijk waarom je financiële onafhankelijkheid wilt creëren

De eerste stap om financiële onafhankelijkheid te manifesteren, is om duidelijk te maken wat je wilt en waarom je dat wilt. Pak papier of beter nog gebruik een journal en beschrijf jouw ideale financiële status. Wat betekent financiële onafhankelijkheid voor jou? Hoeveel geld wil je op je bankrekening hebben staan? Hoeveel geld wil je per maand verdienen? Waar ga je je geld aan uitgeven? Dat alleen is al heel leuk om te doen.! Schrijf dan op waarom je financiële onafhankelijkheid wilt manifesteren.Waarom wil je financiële onafhankelijkheid manifesteren? Wat is je intentie achter dit verlangen? Let op. Je intentie is belangrijk, het zal bepalen of je positieve of negatieve ervaringen aantrekt. Als je intentie wordt ondersteund door negatieve energie zoals jaloezie of zorgen, zul je meer negatieve resultaten aantrekken. Soort trekt soort aan weet je nog? Als je intentie wordt ondersteund door positieve energie zoals innerlijke vrede of vreugde en zeker ook dankbaarheid voor wat je nu al hebt, zul je meer positieve resultaten aantrekken.

2. Visualiseer je leven alsof je al financieel onafhankelijk bent

De tweede stap om financiële onafhankelijkheid te manifesteren, is te visualiseren hoe je leven eruit zou zien als je al financieel onafhankelijk zou zijn. Van de vele beschikbare manifestatie technieken is visualisatie een hele krachtige manier om in het gevoel te komen van wat je wilt. Sluit je ogen, zak naar beneden met je ademhaling en als je eenmaal ontspannen bent, stel je je voor hoe je leven eruit zou zien als je verlangen zich al heeft gemanifesteerd. Visualiseer dat je vrede hebt met geld, je vrij voelt van schulden en rekeningen, in staat bent om jezelf en je gezin te onderhouden zonder enige stress – alles wat je kan helpen om dat verlangen te krijgen. De meeste mensen zullen zich blij of gelukkig gaan voelen wanneer ze deze oefening doen, allemaal emoties met hoge vibraties.Volgens de Wet van Aantrekking geldt wederom, het gelijke trekt het gelijke aan, zodat wanneer jij blij of gelukkig bent je ervaringen aantrekt die passen bij jouw energie. Je hoeft je tijdens je visualisatie niet druk te maken over hoe je dit kunt laten gebeuren of wanneer dit zal gebeuren. Deze onbeantwoordbare vragen zullen je alleen maar afleiden van het voelen van het eindresultaat dat je wilt manifesteren.

3.    Identificeer de beperkende overtuigingen die je rond geld hebt

De derde stap naar het manifesteren van financiële onafhankelijkheid is het identificeren van eventuele beperkende overtuigingen die je in de weg staan. Beperkende overtuigingen zijn de overtuigingen die je ervan weerhouden volledig te geloven dat je je verlangen kunt hebben. Enkele veelvoorkomende beperkende overtuigingen bij het manifesteren van financiële onafhankelijkheid zijn: Het is moeilijk om geld te verdienen Het is moeilijk om financieel onafhankelijk te zijn Ik ben niet goed in geld besparen Ik ben slecht in het beleggen van mijn geld Ik heb geen steun van mijn ouders zoals andere mensen Geld is de bron van al het kwaad Rijke mensen zijn hebzuchtig en egoïstisch Ik ben niet zakelijk ingesteld Ik heb niet de opleiding om een beter betaalde baan te krijgen Het gaat momenteel slecht met de economie Ik moet keihard werken om geld te verdienen Een ding dat al deze beperkende overtuigingen gemeen hebben, is dat ze allemaal onjuist zijn. Deze beperkende overtuigingen bestaan alleen in je gedachten als gevolg van je ervaringen uit het verleden om jezelf te beschermen tegen pijn in de toekomst. De eerste stap om van je beperkende overtuigingen af te komen, is door ze simpelweg te erkennen. Door getuige te zijn van je beperkende overtuigingen, kun je herkennen dat ze niet waar zijn en corrigerende maatregelen nemen om ze uit je leven te verwijderen. Eer jezelf erin dat je de kracht hebt ze te onderzoeken en te erkennen in plaats van ervoor weg te rennen. Vertrouw erop dat als je er niet klaar voor was om je beperkende overtuigingen onder ogen te zien, je deze blogpost niet eens zou hebben gelezen! Door ervoor te kiezen naar een blog als deze te zoeken, stuur je alleen al een enorme verklaring naar Het Universum dat je er klaar voor bent om te helen en vrij te zijn.

4.    Zeg positieve affirmaties om te geloven dat het mogelijk is om financieel onafhankelijk te worden

De vierde stap om financiële onafhankelijkheid te manifesteren, is te geloven dat u financieel onafhankelijk kunt worden. Gebruik affirmaties om je negatieve gedachten voorzichtig te vervangen door energie met een hoge trilling. Reciteer je affirmaties terwijl je de energie behoudt die je in stap 2 hebt gecultiveerd. Gebruik affirmaties als deze om je beperkende overtuigingen te bestrijden: Ik creëer mijn eigen werkelijkheid. Mijn omstandigheden zijn een weerspiegeling van mijn gedachten. Het is voor mij mogelijk om financiële onafhankelijkheid te manifesteren. Als ik het kan dromen, kan ik het hebben. Ik leef in een wereld vol overvloed. Ik sta open voor nieuwe manieren van verdienen. Ik sta open voor creatieve manieren om geld te verdienen. Ik ben bereid buiten de gebaande paden te denken. Geld is slechts een uitwisseling van energie. Hoe meer energie ik geef, hoe meer geld ik ontvang. Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om geld te verdienen. Ik heb vaardigheden en talenten die ik kan benutten. Ik ben bereid om buiten mijn comfortzone te treden. Ik geniet ervan om geld te hebben. Ik hou van het gevoel financieel rijk te zijn. Als affirmaties nieuw voor je zijn, kun je deze gids over het gebruik van affirmaties volgen om aan de slag te gaan. Maar het belangrijkste om te onthouden bij het gebruik van positieve affirmaties is, dat het allemaal gaat om hoe je je voelt. Affirmaties werken het beste als je echt gelooft in wat je zegt. Pas de woorden in de zinnen dus eventueel aan. Reciteer niet alleen maar affirmaties om het te doen. Kies er een paar die bij je passen en stel je voor hoe je je zou voelen als je de affirmatie zou naleven. Als het reciteren van een affirmatie je een gevoel van opluchting geeft, dan ben je op de goede weg om de kracht van positieve affirmaties te benutten. Probeer beter nog affirmaties voor jezelf te schrijven. Niemand kent jou en je omstandigheden beter dan jijzelf! De krachtigste affirmaties zijn de affirmaties die je voor en vanuit jezelf schrijft.

5.   Ga ervan uit dat uw financiële onafhankelijkheid onvermijdelijk is

De laatste stap naar het manifesteren van financiële onafhankelijkheid is om er niet langer geobsedeerd door te zijn en er gewoon van uit te gaan dat financiële onafhankelijkheid voor jou onvermijdelijk is. Het belangrijkste dat je moet doen, is erop vertrouwen dat je elke dag dichter bij jouw financiële onafhankelijkheid komt. Elke positieve gedachte die je denkt en elke positieve actie die je onderneemt, brengt jouw financiële onafhankelijkheid dichter bij. De meeste mensen verknoeien in deze laatste fase, omdat ze zich constant zorgen maken over wanneer en hoe ze hun financiële onafhankelijkheid zullen manifesteren. Dit is een grote misser, omdat het in feite al het werk dat je erin hebt gestoken teniet doet. Als je je zorgen maakt, betekent dit dat je niet gelooft dat het zal gebeuren. En als je niet gelooft dat het zal gebeuren, dan gebeurt het niet! Manifestatie kan één in één zin worden samengevat.Wat je gelooft is wat je ontvangt. Als je iets wilt manifesteren, moet je alle trillingsweerstand die tussen jou en je verlangen staat, deblokkeren door volledig te geloven dat het al gebeurt. Dus de grootste les hier is om je overtuiging vast te houden door erop te vertrouwen dat het Universum al ijverig werkt om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Vertrouw erop dat het Universum altijd reageert op jouw energie en dat je altijd uitkomsten zult aantrekken die qua vibratie overeenkomen met waar je in gelooft. Als je merkt dat je ongeduldig wordt met je manifestatie, gebruik dan dit gebed van overgave om je obsessieve gedachten los te laten: Universum, ik doe een stap achteruit en laat jou de weg wijzen.

Hoe lang duurt het om financiële onafhankelijkheid te manifesteren?

Het kan enkele jaren duren om financiële onafhankelijkheid te manifesteren. De hoeveelheid tijd die nodig is om te manifesteren, hangt af van hoe goed je in lijn blijft met de overtuiging dat je op een dag financieel onafhankelijk zult zijn. Als je je altijd concentreert op hoe weinig geld je op dit moment hebt, is dat resultaat precies wat je zult manifesteren.Want….Waar je ook op focust, je trekt het aan 😉 Je kunt er niet denken aan niet te hebben wat je wilt en tegelijkertijd te manifesteren wat je wel wilt. Als je wilt manifesteren wat je wilt, moet het merendeel van je gedachten zijn afgestemd op de mogelijkheid dat je hoe dan ook financiële onafhankelijkheid zult manifesteren. Dit betekent geen negatieve zelfpraat, geen zelftwijfel en geen medelijden met jezelf. Merk je nu bij jezelf dat je dit wel doet? Veroordeel jezelf daarop niet. Reflecteer erop, debunk het en werk verder aan jezelf. Maakt daarin kleine stappen en werk eraan dat je stap voor stap steeds meer gelooft dat je financiële onafhankelijkheid kunt manifesteren.

Werkt het manifesteren van financiële onafhankelijkheid altijd?

Ja. Financiële onafhankelijkheid manifesteren werkt altijd. Je uitkomst kan zich echter op een iets andere manier ontvouwen dan je had gepland. In plaats van financiële onafhankelijkheid te manifesteren door zorgvuldig op de aandelenmarkt te beleggen, kunt je bijvoorbeeld worden geïnspireerd om online een semi passieve inkomstenstroom te creëren waarmee u geld kunt verdienen. Daarom is het zo belangrijk om de manier waarop je denkt dat je manifestatie zich zal ontvouwen niet te beperken. Sta altijd open voor creatieve mogelijkheden. Blijf afgestemd op je verlangen om te manifesteren wat je wilt, maar sta open voor wanneer of hoe het zal gebeuren.

Kun je de wet van aantrekking gebruiken om financiële onafhankelijkheid te manifesteren?

Ja. U kunt de Wet van Aantrekking gebruiken om financiële onafhankelijkheid te manifesteren. De wet van aantrekking is de kracht achter al onze ervaringen, inclusief jouw financiële status. De beste manier om de Wet van Aantrekking te gebruiken en om financiële onafhankelijkheid te manifesteren, is door te geloven dat je het hoe dan ook zult manifesteren. Mind over Matter. Het enige dat u ervan weerhoudt om financiële onafhankelijkheid te manifesteren, zijn uw gedachten. Hulp nodig bij manifesteren? Krijg 1-op-1 coaching

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER MANIFESTEREN

OVER QUANTUM ENERGIE

Enter your keyword